Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange to thin layoutChange to default layoutChange to wide layoutChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
T
T
T
T
T
Bahasa : BM Malaysia | BI English

Pengumuman

PENANGGUHAN SEMINAR SEHARI BERSAMA PENERBIT 2017

Adalah dimaklumkan bahawa penganjuran Seminar Sehari Bersama Penerbit 2017 yang akan diadakan pada 17 Oktober 2017 (Selasa) di Dewan Serbaguna, Kementerian Pelancongan dan Kebudayaan Malaysia telah DITANGGUHKAN ke satu tarikh yang akan diberitahu kelak. Kami mohon maaf di atas segala kesulitan.

Sekian, terima kasih.

Jata   PerpustakaanNegaraMalaysia Malaysia Truely Asia ISO
     
 

Tanya Pustakawan


Sila kemukakan sebarang pertanyaan rujukan (ringkas/penyelidikan) yang diperlukan dan pihak kami akan memberi maklum balas melalui e-mel. Sila lengkapkan borang di bawah. Terima kasih. Nota : Rujukan Ringkas - Pertanyaan bagi mendapatkan maklumat dari sumber sedia ada dalam koleksi PNM. Rujukan Penyelidikan - Pertanyaan bagi mendapatkan bahan/maklumat yang memerlukan pencarian terperinci dari pelbagai sumber seperti koleksi PNM, institusi lain, internet atau pangkalan data dalam talian.