Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange to thin layoutChange to default layoutChange to wide layoutChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
T
T
T
T
T
Bahasa : BM Malaysia | BI English

Pengumuman

PENANGGUHAN SEMINAR SEHARI BERSAMA PENERBIT 2017

Adalah dimaklumkan bahawa penganjuran Seminar Sehari Bersama Penerbit 2017 yang akan diadakan pada 17 Oktober 2017 (Selasa) di Dewan Serbaguna, Kementerian Pelancongan dan Kebudayaan Malaysia telah DITANGGUHKAN ke satu tarikh yang akan diberitahu kelak. Kami mohon maaf di atas segala kesulitan.

Sekian, terima kasih.

Jata   PerpustakaanNegaraMalaysia Malaysia Truely Asia ISO
     
 

Skop Perlaksanaan


PNM melaksanakan SPK dalam memberi perkhidmatan perpustakaan melalui pembinaan, pendokumentasian dan ketersediaan suatu koleksi sumber perpustakaan di peringkat kebangsaan untuk pengunaan masyarakat masa kini dan akan datang. SPK melibatkan perancangan dan pengurusan sumber secara berkesan bagi menyediakan perkhidmatan rujukan dan pinjaman kepada pengguna perpustakaan melalui aktiviti perolehan bahan perpustakaan (penguatkuasaan akta, pembelian dan hadiah/pertukaran), pendaftaran, pengkatalogan dan pengindeksan, penyenggaraan dan pemeliharaan bahan-bahan berkenaan untuk kegunaan pengguna.


Kemaskini pada 2015-11-23 10:12:56 daripada Administrator

  •  
  • Print
  • Email this page