Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange to thin layoutChange to default layoutChange to wide layoutChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
T
T
T
T
T
 
w3c
Jata
FAQ
Soalan Lazim
seperator Hubungi Kami
Hubungi Kami
seperator FAQ
Aduan & Maklumbalas
seperator Hubungi Kami
Peta Laman

Dasar Privasi  Dasar Privasi
 
(a) Maklumat yang dikumpul
  Tiada maklumat peribadi dikumpul semasa pengunjung melayari laman web ini kecuali maklumat yang dikemukakan oleh anda melalui e-mel. Maklumat ini mungkin akan digunakan oleh jabatan/agensi awam lain untuk membantu dalam penyediaan perkhidmatan yang lebih berkesan. Contohnya seperti di dalam menyelesaikan pertanyaan atau aduan yang memerlukan maklum balas dari agensi-agensi lain.
   
(b) Fail Log
  Bagi tujuan meningkatkan tahap keselamatan dan kecekapan laman web Perpustakaan Negara Malaysia, maklumat umum pengunjung seperti jenis browser, nama domain, nama negara dan lain-lain maklumat akan digunakan dalam pengumpulan dan penganalisaan maklumat demografi dan halaman-halaman yang sering dikunjungi oleh pelanggan. Walaubagaimanapun ianya tidak melibatkan privasi individu.
   
(c) Pautan
  Laman web ini mempunyai pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya terpakai untuk laman web ini sahaja. Perlu diingatkan bahawa laman web yang terdapat dalam pautan mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap laman web yang dilayari.
   
(d) Pertanyaan atau Aduan
  Sebarang pertanyaan atau aduan mengenai dasar privasi ini bolehlah menghubungi kami melalui [email protected]
   
(e) Pindaan Dasar
  Sekiranya dasar ini dipinda, pindaan akan dikemaskini dihalaman ini
   
(f) Maklumbalas
  Kami amat mengalu-alukan maklum balas dari pengunjung

Kemaskini pada 2014-06-27 15:56:04 daripada Administrator

  •  
  • Print
  • Email this page