Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange to thin layoutChange to default layoutChange to wide layoutChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
T
T
T
T
T
 
w3c
Jata
FAQ
Soalan Lazim
seperator Hubungi Kami
Hubungi Kami
seperator FAQ
Aduan & Maklumbalas
seperator Hubungi Kami
Peta Laman

Keperluan Laman


 

Keperluan Laman
 

Laman ini direkabentuk untuk menyokong Microsoft Internet Explorer 7.0 dan Mozilla Firefox 11.0 +. Jika anda menggunakan pelayar yang lama, beberapa aspek laman web ini tidak boleh berfungsi dengan baik. Anda boleh memuat turun versi terbaru pelayar sama ada menggunakan pautan di bahagian bawah halaman ini.

Paparan terbaik menggunakan IE versi 7.0 ke atas dan Firefox 11 ke atas dengan resolusi minimum1024 x 768.

Laman web ini menggunakan JavaScript dan cookies. Jika anda telah disable fungsi-fungsi ini dalam pelayar anda, beberapa ciri-ciri interaktif laman ini mungkin tidak dipaparkan dengan betul. Sila enable kan fungsi tersebut.

Sebahagian kandungan dalam laman ini menggunakan Adobe's Flash technology dan Adobe Acrobat portable document format.Jika anda masih belum menginstalasi standard ini, anda boleh memuat turun dan install komponen tersebut dengan menggunakan link di bawah. Muat turun akan muncul dalam tetingkap baru.


Semua jenama dan produk yang digunakan di sini adalah hak cipta terpelihara

Plug-In Lokasi Muat turun
Acrobat Reader http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html
Adobe Flash Player 10 http://get.adobe.com/flashplayer

Kemaskini pada 2014-06-27 16:17:56 daripada Administrator

  •  
  • Print
  • Email this page